Nutriționiștii continuă să pună dieta mediteraneană în topul soluțiilor de slăbit

Dieta mediteraneană se află din nou în fruntea listei anuale a celor mai bune diete, urmată îndeaproape de DASH și dietele flexitare (un regim vegetarian, dar cu adăugarea ocazională de carne). Nutriționiștii sunt de părere că acest lucru se datorează faptului că sunt ușor de urmat, având la bază numai alimente sănătoase. Îi sfătuiesc în continuare pe cei care încearcă să abordeze un stil de viață mai sănătos, să fie flexibili cu alimentația și să încerce să nu schimbe prea multe lucruri deodată. 

Dieta mediteraneană a fost clasată pe primul loc în topul celor mai bune diete de slăbit pentru al cincilea an la rând, urmată de dieta DASH și dieta flexitariană care ocupă locul doi. Clasamentele au fost publicate săptămâna aceasta de către U.S. News & World Report. Toate aceste trei modalități prin care puteți slăbi reduc sau elimină în totalitate alimentele procesate. De asemenea, vă încurajează să vă umpleți farfuria cu fructe, legume, fasole, linte, cereale integrale, nuci și semințe. 

Dieta mediteraneană are la bază obiceiurile tradiționale de viață sănătoase ale oamenilor din țările care se învecinează cu Marea Mediterană, inclusiv Franța, Grecia, Italia și Spania. Acest stil de viață sănătos bazat pe o alimentație corectă variază în funcție de țară și regiune. Dar, în general, este bogată în legume, fructe, leguminoase, nuci, fasole, cereale, pește și grăsimi nesaturate, cum ar fi uleiul de măsline. De obicei, include un aport redus de carne și produse lactate. Dieta mediteraneană a fost asociată cu o sănătate bună, inclusiv cu o inimă mai sănătoasă. 

Sursă: healthline.com 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie