Dormitul fără pernă are beneficii?

Calitatea somnului este oferită în mare parte de tipul de pernă pe care obișnuiți să-l utilizați. În acest articol, analizăm rolul pernei în timpul somnului și explicăm riscurile și beneficiile acesteia. O utilizare greșită poate provoca insomnie și dureri fizice, cum ar fi cele de gât sau de spate.

Pernele sunt importante, deoarece mențin capul aliniat cu restul corpului. În cazul în care coloana vertebrală sau gâtul nu se află într-o poziție neutră, vă puteți trezi în timpul nopții, iar șansele de a adormi înapoi devin cât se poate de mici. 

Persoanele care dorm pe burtă pot beneficia nu au nevoie de pernă, însă acest stil nu se potrivește pentru toată lumea. Aceștia sunt de părere că utilizarea unei perne pune stres pe partea inferioară a spatelui, iar acest lucru ar putea modifica poziția corpului, ducând la o arcuire a coloanei vertebrale. 

Studiile au arătat că pernele pot comprima pielea în timpul somnului, în special în cazul persoanelor care dorm pe burtă sau pe o parte a corpului. În timp, acest lucru poate duce la semnele vizibile ale îmbătrânirii, iar o serie de modalități prin care puteți întârzia apariția ridurilor includ: evitarea expunerii la soare, oprirea fumatului, o dietă sănătoasă și o hidratare zilnică. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie