Broderii computerizate pentru orice tip de afacere

Broderia este un tip de cusătură în relief, realizată pe un suport textil, într-o varietate de culori, cu scopul de a decora și înfrumuseța orice articol. În prezent, programele de calculator folosite în atelierele de broderie ne permit să realizăm aproape orice, beneficiind de cele mai precise detalii și combinații complexe de culori: texte, logo-uri sau elemente grafice. 

Se crede că această tehnică străveche era un simbol al superiorității, perioadă în care doar conducătorii aveau dreptul să o poarte. Cu toate acestea, broderia ca „formă de artă” a apărut pentru prima dată în Epoca Fierului, când oamenii și-au dat seama că pot lega mai multe fire din părul de animal pentru a lega două bucăți de piele. Treptat, aceste încercări au început să se combine cu diferite mărgele, pietre sau oase pentru a diversifica modelele.

Broderie personalizată arta de a decora cu rafinament 

Broderia manuală este considerată de mulți o artă cu tradiție, iar odată cu apariția mașinăriilor de cusut, munca a devenit mai ușoară iar drumul mai scurt. Tehnologia a avansat spectaculos în ultimele decenii, motiv pentru care astăzi, putem vorbi despre broderie computerizată sau digitală. Se realizează prin tehnici speciale care fac din această artă tradițională una dintre cele mai apreciate metode de personalizare și decorare a textilelor.

Popularitatea acestei tehnici constă în faptul că ornamentele obținute persistă un timp îndelungat și creează, totodată, un impact vizual deosebit, oferind un luciu deosebit materialului, mai ales dacă meșteșugarul folosește fir de calitate superioară. Mai mult, pe lângă eleganța și calitatea imprimării, se poate observa o diferență tot mai mare în realizarea produsului finit. 

Fie că vorbim despre de articole de casă, decorațiuni sau accesorii, din ce în ce mai mulți oameni apelează la servicii de personalizare. Obiectele personalizate au devenit o idee de afaceri care prinde tot mai multă popularitate, datorită tehnologiei avansate care permite imprimarea pe o varietate de materiale textile și multe altele. Acum îți poți imprima perdelele, tricoul, cana, jurnalul, pixul, echipamentul sportiv și multe altele. Practic, dacă ai în minte un mesaj, îl poți transpune pe hanoracul preferat în doar câteva zile. 

Diversitatea tehnicilor de broderie 

Datorită computerizării, broderia a devenit un proces ultramodern în care elementele grafice, textul sau siglele sunt prelucrate electronic printr-un software conectat la aparatură. Totul a devenit mult mai simplu, iar rezultatul final înseamnă cusături perfecte, combinații de culori aproape imposibil de realizat manual, la o viteză care oferă un nivel ridicat de productivitate, eficiență și costuri optime.

Broderie 3d – servicii profesionale de personalizare 

În practică, broderia 3D permite redarea imaginilor în relief folosind straturi suprapuse de fire care evidențiază caracteristicile dorite. Deoarece broderia 3D nu ar trebui să fie deranjantă pentru persoanele care poartă textilele personalizate, profesioniștii de la limarom.ro folosesc proceduri unice de aplicare, cu un suport textil special în zona de contact cu pielea și fără capete de cusătură sau profil brodat imprimat pe spatele materialelor. Broderia 3D oferă rezultate uimitoare și este cea mai bună opțiune pentru maximizarea vizibilității textilelor pe care le personalizați aici. 

Broderie în degradee – o tehnică utilizată cu succes 

Programul computerizat de broderie modifică grosimea firelor, distanța dintre ele și textura țesăturii pentru a oferi aspectul și senzația de material în gradient. Practic, prin metoda degradee-ului, se creează broderii cu un aspect unic, distinctiv, cât și rezistent în timp, comparativ cu alternative precum serigrafia. Tehnica a început să prindă amploare în ultimii ani, înregistrându-se o creștere spectaculoase în rândul clienților. Broderia și-a păstrat statutul de artă tradițională, însă a început să includă tot mai multe elemente actuale. Pentru mai multe detalii, intrați pe site-ul oficial. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie