Pensie privata

Cei mai mulți oameni speră să aibă un venit mai mare decât oferă pensia de stat, nu-i de mirare că mulți dintre noi alegem să folosim o pensie privată pentru a putea construi o siguranță pentru anii de pensionare. Chiar dacă după calculele noastre suntem eligibili pentru o pensie mare la bătrânețe, cea mai bună decizie este să strângem separat o sumă de bani suplimentară.

Cei mai mulți oameni speră să aibă un venit mai mare decât oferă pensia de stat, nu-i de mirare că mulți dintre noi alegem să folosim o pensie privata pentru a putea construi o siguranță pentru anii de pensionare. Chiar dacă după calculele noastre suntem eligibili pentru o pensie mare la bătrânețe, cea mai bună decizie este să strângem separat o sumă de bani suplimentară.

Care sunt principalele beneficiile ale unei pensii private?

Gândiți-vă la o pensie privată ca la un plan de economii pe termen lung care vine cu avantajul suplimentar al scutirii fiscale. Indiferent de banii pe care îi economisiți în pensia dumneavoastră, vor beneficia de scutiri de impozite, astfel încât orice contribuție pe care o faceți la pensie înseamnă mai mulți bani în buzunar și mai puțini bani către guvern.

Puteți avea o pensie privată dacă sunteți angajat, independent sau chiar dacă nu lucrați.

Majoritatea pensiilor private sunt flexibile, așa că dacă vi se schimbă circumstanțele, începeți un nou loc de muncă sau încetați să lucrați, puteți continua să contribuiți la același plan sau să modificați sumele alocate.

Un mare avantaj al investirii într-o pensie privată este însăși investirea banilor în fonduri de investiții, asta oferă garanția că la final vom avea suma de bani pe care am depus-o în decursul anilor + o sumă de bani câștigată pe urma investirii, cu cât perioada investirii a fost mai lungă cu atât șansa ca suma de la final să fie dublă este mare.

Se merită să avem o pensie privata?

La această întrebare ne putem răspunde singuri, dacă vrem ca la bătrânețe să beneficiem de o sumă de bani considerabilă care să ne ofere siguranța unui trai liniștit alături de persoanele dragi, atunci răspunsul este categoric DA.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie