Ce spune ceasul de mână pe care îl porți despre personalitatea ta?

Ceasul de mana este un accesoriu puternic care te ajuta sa fi in permanenta la curent cu ora exacta si sa-ti dezvolti abilitatile de organizare si time management. Ceasul pe care il porti vorbeste despre tine si spune celor din jur cate ceva despre personalitatea ta si preferintele tale.

Fie ca este vorba despre un ceas mai scump sau unul mai ieftin, fie ca il porti la mana stanga sau la incheietura mainii drepte, fie ca este un ceas casual, sport sau elegant, cu o curea din piele, silicon sau plastic ori cu bratara metalica, ceasul de mana este un element al comunicarii non-verbale care dezvaluie celor din jur cine esti, cum esti si ce iti place.

Asa se face ca desi sunt o sumedenie de ceasuri dama si branduri pe piata, intotdeauna exista unul anume care se potriveste cel mai bine personalitatii tale si stilului tau de viata. Pentru a exemplifica si mai bine acest aspect, citeste in continuare si afla ce spune ceasul pe care il porti despre tine.

Ce spune ceasul tau despre tine?

Apreciezi aventura si dinamismul – daca porti ceasuri in culori tari. Persoana care poarta ceasuri cu bratari colorate, asortate cu hainele si celelalte accesorii, este perceputa ca fiind activa, dinamica, sportiva, deschisa spre viata, extrovertita. Ceilalti vor avea tendinta sa fie prietenosi cu tine in orice context. 

Un ceas mecanic, cu un model vintage, cu un cadran clasic, afisaj cu cifre arabe si daca si fabricatia este elvetiana, le va dezvalui celorlalti ca esti o persoana cu inclinatii artistice, boeme, posibil fascinata de precizia mecanismelor.

Un ceas dotat cu cele mai sofisticate dotari, cu tehnologiile cele mai avansate, un soi de computer in miniatura, te va scoate in evidenta drept o persoana pasionata de ultimele cuceriri ale tehnicii, dar in acelasi timp o persoana extrem de ocupata, dinamica, iar ceasul de la mana nu este doar un simplu accesoriu, ci un ajutor extrem de eficient in desfasurarea activitatilor zilnice.

Un model de ceas bogat ornamentat, cu un cadran cu cristale, pietre pretioase, plin de stralucire, va dezvalui cu siguranta o persoana dornica sa fie remarcata, admirata, care sa „sara in ochi”, iar un model mai micut, simplu, discret, va arata o persoana poate sfioasa, care prefera sa se piarda in multime si care, cu siguranta, are alte atuuri pentru a se face remarcata.

Un ceas elegant cu cadran mic, ornat cu detalii discrete, cu imprimeuri cu flori sau fluturi, in culorile pastel si cureaua subtire, le va spune celorlalti ca esti o femeie romantica, sensibila si visatoare. 

Iar daca ceasul tau este rezistent la apa, este confectionat din materiale precum silicon sau cauciuc si are o culoare indrazneata, e clar ca esti o persoana care isi petrece mai mult timp in aer liber sau la sala, decat acasa pe canapea. Esti activa, mereu in miscare, plina de viata si gata oricand de noi provocari.

Fiecare ceas spune o poveste diferita si dezvaluie ceva despre persoana care il poarta. Alege-ti modelul care te reprezinta de la VeeShop.ro!

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie