Specialiștii din industria modei spun că „îmbrăcămintea îl face pe om ceea ce este”, însă bijuteriile au apărut cu mult înainte, ca un mod de a-i face pe oameni să-și exprime sentimentele. Trei scoici de perle din Israel și Algeria indică faptul că acest comportament simbolic a început acum mai bine de 100.000 de ani. Bijuteriile au reprezentat pentru o lungă perioadă de timp nevoia de simboluri culturale și sociale, purtătorul transmițând frumusețe, putere, clasă și stil.
Sentimentul de a fi dorit sau plăcut de ceilalți și nevoia de a spori frumusețea și farmecul, pot fi caracterizate prin utilizarea zilnică a bijuteriilor. În prezent, accesoriile sunt considerate oficial componente integrate ale stilului și modei atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Bijuteriile pot avea adesea valoare sentimentală, astfel că frumusețea, natura, prețiozitatea, clasicismul sau modernismul sunt acele trăsături caracteristice pe care oamenii, în special femeile, le dezvăluie direct sau indirect, dând frâu liber imaginației, stărilor și emoțiilor.
Înființat în 2013 din dragoste pentru accesoriile simple,care transmit dincolo de frumusețea lor, sentimente și gânduri bune, www.ingriko.ro se numără astăzi printre cele mai apreciate site-uri cu bijuterii din regiunea Moldovei. Toate accesoriile din gamă sunt realizate cu grijă și atenție deosebită la detalii, folosind materiale de calitate superioară. Fiecare piesă în parte spune o poveste, amintește de iubire, de prietenie și de acele momente speciale pentru fiecare.
Dacă îndrăgiți bijuteriile simple, versatile și moderne, accesați site-ul oficial al producătorului din Bacău, acolo unde puteți alege modele dintr-o gamă variată de accesorii: brățări personalizate, coliere aur, primul diamant, brățări roșii, bijuterii copii. „Credem în puterea gândurilor pozitive, împărtășim zambete și lucrăm cu drag fiecare accesoriu, de aceea sperăm să ajungă către clienții noștri, optimismul și bucuria” – timp de 8 ani de zile, producătorul a lucrat cu mai bine de 60.000 de clienți și a oferit peste 1400000 de zâmbete.