Remedii naturiste pentru tratarea durerilor în gât 

Durerea în gât este însoțită adesea și de alte simptome, precum mâncărimea sau iritația, iar senzația de disconfort se poate agrava, rezultând în cele din urmă dificultăți la înghițirea alimentelor și a lichidelor. Dacă nu considerați necesar un control la cabinetul medicului, atunci puteți folosi remedii la domiciliu pentru a calma durerea și iritația. 

1. Mierea – un studiu a constatat că mierea este un aliment eficientă decât medicamentele obișnuite în ameliorarea tusei nocturne. Alte cercetări au arătat, de asemenea, că mierea are proprietăți vindecătoare, ceea ce înseamnă că poate ajuta la diminuarea durerilor în gât.

2. Apa sărată – gargara cu apă caldă sărată poate ajuta la calmarea durerii în gât și la descompunerea secrețiilor. De asemenea, se știe că ajută la uciderea bacteriilor. Turnați într-un pahar de apă caldă jumătate de linguriță de sare. Faceți gargară o dată la trei ore pentru a reduce inflamația și pentru a menține gâtul departe de microbi. 

3.  Ceaiul de musetel – este o plantă folosită în general pentru relaxare. Mușețelul a fost folosit de mult timp în scopuri medicinale datorită proprietăților sale antiinflamatorii, antioxidante și astringente. Unele studii au arătat că inhalarea aburului de mușețel poate ajuta la ameliorarea simptomelor unei răceli, inclusiv a durerii în gât. Consumul de ceai de musetel poate oferi același beneficiu. Mai mult decât atât, vă stimulează sistemul imunitar pentru a ajuta corpul să lupte împotriva infecției cauzatoare. 

Infecțiile bacteriene, cum ar fi streptococul, tusea convulsivă și difteria, sunt responsabile pentru doar un procent relativ mic de dureri în gât. Cei mai mulți medici recomandă vizita la cabinet numai în cazul în care durerea este severă, apare febra sau când amigdalele umflate blochează gâtul. Încercarea acestor remedii naturiste ar putea fi cea mai bună soluție pentru a vă îmbunătăți starea într-un timp record. Asigurați-vă că în același timp beți multe lichide și vă odihniți din plin. 

Sursă: healthline.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie