Proprietățile benefice ale extractului de Boswellia 

Boswellia, cunoscută și sub numele de tămâie indiană, este un extract folosit de secole în medicina populară asiatică și africană. Se crede că tratează bolile inflamatorii cronice, precum și o serie de alte afecțiuni de sănătate, fiind disponibilă sub formă de rășină, pastilă sau cremă. 

Studiile arată că extractul de boswellia reduce inflamația și poate fi utilă în tratarea osteoartritei (OA) și artritei reumatoida (AR). Medicii susțin, de asemenea, că extractul de boswellia este un antiinflamator eficient, care poate fi chiar util în tratarea anumitor tipuri de cancer, cum ar fi leucemia și cancerul de sân. Boswellia poate interacționa și reduce efectele medicamentelor antiinflamatoare. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza aceste produse, mai ales dacă luați alte medicamente pentru a trata inflamația.

Un studiu din 1998 al efectului plantei asupra astmului bronșic a constatat că persoanele care au luat boswellia au prezentat scăderea simptomelor și indicatorilor de astm. Acest lucru arată că planta ar putea juca un rol important în tratarea astmului bronșic. Cercetările continuă, însă studiile au arătat până acum că proprietățile pozitive de echilibrare imunitară ale plantei pot ameliora reacțiile excesive la alergenii de mediu. 

Pe lista cu efecte secundare, extractul de boswellia poate avea și efecte secundar, prin stimularea fluxului de sânge în uter și pelvis. Poate accelera fluxul menstrual și poate induce avort spontan la femeile însărcinate. Alte posibile efecte secundare includ: greaţă, reflux de acid, diaree și iritatii ale pielii. Extractul de Boswellia poate interacționa, de asemenea, cu p serie de medicamente, inclusiv ibuprofen, aspirina și alte rețete antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). 

Sursă: healthline.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie