NORDIS GROUP – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux din România

Înființată în 2008, compania și-a început activitatea ca agenție imobiliară în nordul Bucureștiului, însă cu trecerea timpului, echipa de profesioniști din spate s-a ambiționat să creeze cele mai înalte standarde de locuire și investiție disponibile în prezent la nivelul României. De la servicii imobiliare, arhitectură și dezvoltare, grupul și-a extins domeniul de activitate, abordând un spectru mai larg de servicii în domeniul real estate, în care să includă divizii hoteliere, agenții de turism și property management. 

Concentrându-se tot mai mult pe imobile premium din zona de nord a Capitalei, Nordis a devenit treptat reprezentant exclusiv la vânzare pentru mai mulți dezvoltatori imobiliari din nordul Bucureștiului, astfel că trei ani mai târziu are loc un eveniment important care avea să schimbe obiectivele de viitor: începe primul proiect de dezvoltare a unui imobil cu 10 apartamente situat în zona Crângași. În 2014 Nordis demarează un proiect high-end cu 36 de apartamente premium, situat în Șoseaua Nordului, iar un an mai târziu, compania devine una dintre cele mai căutate în rândul persoanelor plecate în străinătate care vor să se stabilească din nou în România. 

Proiectul High Residence, dezvoltat în proximitatea parcului Herăstrău, considerat cea mai sigură zonă de locuit din București, avea la bază o arhitectură elegantă, realizată pe o suprafață generoasă, din materiale de calitate superioară. În 2014, la momentul dezvăluirii oficiale, High Residence a fost considerată prima clădire VERDE din Șoseaua Nordului. Apartamentele erau spațioase, cu ferestre din lemn triplustratificat, cu panouri solare, iluminare cu LED și încălzire în pardoseală.

Ascensiunea companiei continuă în 2016 cu dezvoltarea proiectului Nordis Residence – Herăstrău Park, din Șoseaua Nordului. Un an mai târziu, compania își definitivează direcția și viziunea exclusiv către segmentul de proprietăți premium. Tot în 2017, departamentul de vânzări Nordis intermediază tranzacția unui Penthouse din zona Primăverii de 2,9 milioane de euro, considerată cea mai scumpă concesiune imobiliară realizată în București până la acea vreme. 

Dorința de ascensiune a Grupului pe piața imobiliarelor a început să prindă contur, astfel că din 2019, încep lucrările la primul ansamblu rezidențial de lux marca Nordis. Proiectul Nordis Mamaia 5 stele urma să primească titlul de cel mai mare și mai exclusivist ansamblu rezidențial și hotelier de pe litoralul românesc. După succesul înregistrat în Constanța, compania își propune să ducă serviciile de lux și în zona montană, prin lansarea vânzărilor pentru cel mai luxos complex rezidențial și hotelier din Sinaia. Aceeași poveste s-a repetat și în Brașov. 

La capătul listei de investiții se situează proiectul Nordis View, un complex rezidențial din nordul Bucureștiului, cu vedere spre Lacul Tei. Designul futurist și asocierea dintre modern și natură, oferă clienților săi experiențe unice. Accesați site-ul oficial ansambluri.nobileo.ro dacă vreți să aflați mai multe despre proiectele realizate de Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux din România, cu capital 100% românesc. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie