Vacanțe cu autorulota – cele mai relaxante și mai fericite momente de petrecut cu familia și prietenii

Indiferent că-ți dorești mai mult spațiu pentru tine și amicii tăi sau un refugiu de lux pentru ieșirile în aer liber cu familia, inchirierea de autorulote pare să fie soluția ideală pentru a petrece mai timp cu cei dragi. România este înconjurată de unele dintre cele mai spectaculoase peisaje, astfel că o evadare din viața de zi cu zi ajută organismul să se relaxeze și să se bucure de drumeții în natură, ciclism și trasee incredibile. Indiferent de ceea ce cauți, fie că simți nevoia să te desfășori într-un mediu relaxant sau te pregătești pentru o mică aventură în aer liber, România încă are multe de descoperit, până să te gândești să-i treci granițele. 

Deplasările cu mașina proprie și cazarea în hoteluri sau pensiuni rămâne cea mai la îndemână formă de a călători, însă un nou studiu arată că mersul în vacanțe cu autorulota pe drumurile din Europa reprezintă o nouă tendință în creștere. Unul dintre motivele des invocate de către persoanele care obișnuiesc să închirieze sau să cumpere autorulote este economia, însă banii agonisiți nu reprezintă singurul factor motivant care stă la baza unei creșteri imediate a rezervărilor de camping la nivel european.

Dacă alegeți să mergeți în vacanțe cu autorulota în diferite destinații din țară sau din întreaga lume, veți avea ocazia să experimentați peisaje și locuri pe care le puteți omite cu ușurință dacă vă deplasați cu mașina personală. În plus, nu este nevoie să faceți check-in și nu trebuie să setați o alarmă pentru a vă asigura că nu dormiți până la ora de check-out. Într-o casă pe roți, poți explora lumea în ritmul tău și te poți bucura de compania celor dragi în unele dintre cele mai spectaculoase locuri. Specialiștii sunt de părere că excursiile cu autorulota se practică cel mai bine la munte sau în zonele de deal și podiș, acolo unde temperaturile sunt mai domolite noaptea, dar peisajul se completează perfect cu un răsărit sau un apus de soare. 

Dacă vă gândiți să încercați noi experiențe departe de lumea urbană, ARKUS CAMP, o companie de închiriat autorulote, cu o experiență dobândită într-una din țările cu cea mai mare tradiție în acest domeniu, pune la dispoziția clienților săi cele mai noi modele, toate într-o stare perfect funcțională. Autoturismele vin dotate cu elemente de confort sporit, spațiu de depozitare și experiențe de neuitat.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie