OutletStock valorifică digitalizarea și progresul vânzărilor en-gros în online

Considerat unul dintre cei mai activi furnizori outlet din partea de Este a Europei, OutletStock pune la dispoziția clienților haine en-gros, provenite din urma lichidărilor de stock și din surplusul de producție a unora dintre cele mai cumpărate mărci de îmbrăcăminte din lume. Compania a fost înființată în 2007 și, de atunci, operează cu succes pe piața magazinelor de tip outlet, aprovizionându-și clienții cu marfă de calitate la prețuri accesibile.  

Dacă sunteți interesați de produsele oferite, distribuitorul vă pune la dispoziție diverse articole vestimentare de brand, aparținând colecțiilor Vero Moda, Jack&Jones, Selected Homme, Vila, Noa Noa, Only, Pieces, Object, Noisy May, Urban Surface, Sublevel și multe altele. Accesați site-ul oficial al companiei și puneți-vă la curent cu toate  ofertele en-gros listate. Produsele sunt noi și nu prezintă defecte, pete sau suprafețe decolorate, singura diferență fiind valoarea de preț. 

Printre strategiile de bază aplicate de comerciant, se numără, în special, asistența profesională oferită potențialilor clienți. Astfel, magazinele de tip outlet și întreprinzătorii din domeniul articolelor vestimentare interesați de aceste servicii sunt invitați să facă un tur al companiei, care va fi programat în prealabil prin intermediul paginii oficiale. Produsele expuse fac parte din colecțiile noi, iar raportul dintre calitate-preț este susținut de numărul vânzărilor înregistrat în ultimii ani. 

OutletStock pune la dispoziția comercianților cu amănuntul o gamă largă de articole vestimentare de brand, asistență personală în comunicarea cu clienții, explicații suplimentare și detalierea condițiilor de stocare și păstrare. În plus, vă puteți orienta către una dintre ofertele sale avantajoase, cea mai mică vizând un minim de de 100 de articole mixte. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie