Chirurgii plasticieni încurajează pacienții care vor implanturi mamare să ia la cunoștință toate riscurile, beneficiile și opțiunile alternative

Food and Drug Administration (FDA) va solicita ca dispozitivele de implant mamar să vină însoțite de un avertisment, în care riscurile potențiale precum infecția, ruptura, cicatricile în jurul implantului, boala implantului mamar și, în cazuri rare, limfomul, sunt enumerate pe ambalajul produsului. 

Chirurgii plasticieni îi încurajează pe toți cei care se gândesc la implanturi mamare să aibă o conversație amănunțită cu profesionistul din domeniul sănătății despre riscuri, beneficii și opțiuni alternative. Producătorii pot vinde implanturi mamare numai profesioniștilor din domeniul sănătății care analizează potențialele riscuri pentru sănătate și efectele secundare ale pacienților înainte de operație. 

Dr. Andy Wongworawat, chirurg plastician și proprietar al Institutului Avansat de Chirurgie Plastică, a spus că este esențial ca pacienții să înțeleagă că mărirea sânilor este o intervenție chirurgicală, evidențiind faptul că după un timp îndelungat, probabilitatea de a suferi complicații este mai mare. 

Agenția guvernamentală din SUA a emis un nou avertisment pentru implanturile mamare care solicită profesioniștilor din domeniul sănătății să comunice în detaliu riscurile și preocupările legate de siguranță asociate cu implanturile. 

De asemenea, producătorii vor incude un avertisment în cutia produsului, urmând ca acestea să fie vândute numai profesioniștilor certificați din domeniul sănătății, care sunt de acord să revizuiască materialele de siguranță cu pacienții.

Sursă: healthline.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie