Specialiștii nu recomandă consumul de alcool în sezonul rece

Alcoolul afectează capacitatea noastră de a lua decizii, lucru ce poate determina asumarea unor riscuri pe care nu le-am face dacă am fi complet conștienți. Combinația dintre consumul de alcool și vreme rece poate fi letală pentru unii. 

De exemplu, în situația în care ai băut și te simți înfierbântat, în intenția de a te răcori, ai putea fi tentat să te dezbraci. Dacă afară este rece, acest lucru poate duce la o scădere dramatică a temperaturii corpului, urmată de hipotermia severă care poate fi fatală dacă nu este identificată și tratată prompt. Băutul ne afectează, de asemenea, echilibrul și capacitatea de a ne judeca împrejurimile, ceea ce face ca împiedicarea sau căderea să fie mai frecvente, mai ales în cazul trotuarelor înghețate. 

Dacă alegi să petreci bei o seară departe de casă alături cu prietenii urmează aceste sfaturi pentru a te menține în siguranță: alege să porți îmbrăcămintea potrivită pentru sezonul în care te afli, pune-ți mai multe straturi de haine pe tine, astfel încât să renunți la unul dacă este necesar, consumați alimente grase sau bogate în carbohidrați înainte de a bea alcool, nu optați pentru băuturi prea reci, în special cu gheață, ține aproape un prieten pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii în stare de ebrietate.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie