Dieta cu cireșe chiar funcționează?

Sezonul cireșelor e o bucurie nu doar pentru gustul acestor fructe, ci și pentru beneficiile oferite organismului. Potrivit specialiștilor în nutriție, cireșele te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus. Cireșele pot fi consumate crude sau pot fi folosite și într-o varietate de rețete, cum ar fi prăjituri, tarte, plăcinte și brânzeturi. Sunt, de asemenea, un topping minunat pentru un castron cu iaurt și cerealele la micul dejun. Mulți nu știu însă că acest fruct delicios are numeroase calități.

Desemnate drept unul dintre cele mai sănătoase superalimente, cireșele au cea mai mare valoare medicamentoasă, deoarece sunt bogate în antioxidanți, sunt un bun antiinflamator și sunt utile în prevenirea și tratamentul gutei. De asemenea, sunt unul dintre foarte puținele fructe ce conțin melatonină, benefică în tratarea insomniei.

Cireșele au un conținut scăzut de calorii, ceea ce înseamnă că o ceașcă are sub 100 de calorii. Sunt bogate în vitamine care au rolul de a întări metabolismul și au un conținut moderat de apă care ajută la eliminarea toxinelor din corpul tău. Pe lângă toate aceste beneficii, se crede că cireșele pot stimula revitaliza corpul, prin dezvoltarea celulelor sanguine, ceea ce ușurează automat circulația și crește nivelul nostru de energie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie