Top 3 alimente care conțin zahăr ascuns

Deși zahărul vă poate stimula starea de spirit, nu este cel mai bun pentru a vă menține sănătatea în parametrii medicali. De aceea, ideal ar fi să evitați consumul acestor produse alimentare. Există o mulțime de produse pe care le consumați în mod regulat, care conțin o cantitate mare de zahăr, dar care sunt comercializate în așa fel încât să nu le descoperiți efectele dăunătoare. De fapt, unele dintre aceste alimente sunt considerate a fi „alternative sănătoase” sau „alimente dietetice”. Iată câteva alimente pe care le poți considera inofensive, dar care pot avea consecințe extrem de negative pentru sănătatea ta: 

Ketchup – potrivit unui studiu publicat în revista Frontiers in Pharmacology, un consum prea mare de ketchup pe o perioadă foarte lungă de timp vă poate afecta sănătatea vasculară și sănătatea oaselor. 

Iaurt cu conținut scăzut de grăsimi – o singură cană de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi conține peste 45 de grame de zahăr, adică aproximativ 11 lingurițe de zahăr. Deși îl face mai gustos, cu siguranță nu îl face sănătos. De fapt, ar trebui să vă orientați către versiunea normală a iaurtului, deoarece este mai hrănitoare.

Suc de fructe – dacă v-ați întrebat vreodată de ce toată lumea îți spune că este mai bine să mănânci fructele întregi decât să bei sucul rezultat din stoarcere, este pentru că toate substanțele nutritive sunt înlăturate. Siropul obținut are o cantitate uriașă de zahăr. 

Potrivit unui studiu publicat în American Journal of Lifestyle Medicine, zahărul prezent în alimentele procesate este unul dintre motivele majore pentru care un număr tot mai mare de persoane sunt diagnosticate cu boli ale stilului de viață precum diabetul, problemele cardiace, stresul, obezitatea și multe altele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie