Omleta de la micul dejun

Ouăle sunt bogate în proteine, minerale esențiale, vitamine și acizi grași omega-3, de aceea mulți sunt de părere că omleta de la micul dejun este departe cea mai gustoasă și sănătoasă opțiune. Pe lângă faptul că sunt ușor de făcut, ouăle îți dau dau energia de care ai nevoie să își începi ziua. Iată câteva beneficii pe care le poți avea dacă obișnuiești să consumi omletă la micul dejun. 

1. Omleta îți alimentează corpul cu proteine – dacă sunteți în căutarea unei surse bogată de proteine, ouăle de la micul dejun sunt alegerea potrivită. Necesarul zilnic de proteine vă ajută organismul să funcționeze sănătos prin îmbunătățirea forței, a mușchilor și prin repararea țesuturilor. Omleta este o sursă bună de proteine, însă puteți adăuga și alte ingrediente cu un conținut bogat cum ar fi brânza de vaci sau brânza feta. Unii preferă să adauge și bucăți de pui, ceea ce face ca omleta să fie mai gustoasă și sățioasă. 

2. Omleta te menține activ toată ziua – ouăle sunt încărcate cu vitamine și minerale, astfel încât un mic dejun corespunzător vă oferă energia de care aveți nevoie pe întregul parcurs al zilei. La pregătirea omletei, în loc de uleiurilor vegetale procesate, puteți folosi uleiuri sănătoase din muștar, măsline sau nucă de cocos. 

3. Omleta te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus – mulți cred că omletele sunt bogate în calorii, dar acest lucru poate fi controlat. Adăugați mai multe legume și gătiți în uleiuri mai sănătoase și ușoare. Asigurați-vă că nu folosiți prea mult ulei în timp ce gătiți și evitați să o mâncați cu pâine. Vă puteți condimenta masa cu puțin chimen, piper negru sau pudră de ardei iute roșu pentru aromă. Condimentele potrivite vă vor ajuta să vă îmbunătățiți rata metabolică a corpului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie