Cum poți preveni sinuciderile din rândul prietenilor

Potrivit unui studiu cantitativ, aproximativ 45.000 de americani mor prin sinucidere în fiecare an, adică o medie de 123 de sinucideri pe zi. În ciuda ratei ridicate de deces prin sinucidere în rândul americanilor, aproximativ 40% dintre persoanele cu afecțiuni de sănătate mintală nu primesc îngrijiri medicale, estimează o revizuire din 2014. 

Cercetătorii au descoperit că stigmatul este unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu caută ajutor. Dacă vă aflați în situația în care un membru de familie, prieten sau cunoscut vă dau de înțeles că viața că pentru aceștia viața nu mai are niciun sens, încercați să abordați una dintre metode de asistență. 

Există linii telefonice de criză care ajută milioane de oameni în fiecare an și oferă opțiunea de a vorbi cu voluntari și consilieri instruiți, fie prin telefon, fie prin mesaje text. Semnele că ceva nu este în regulă pot fi uneori mai greu de observat. De exemplu, o veselie care ți se poate părea falsă sau glume interminabile despre emoțiile lor. Unii oameni nu vor fi deschiși cu privire la modul în care se simt pe interior, indiferent de masca pe care o poartă zi de zi. 

Înainte de a cere ajutor profesionist din exterior, încurajați-vă apropiatul să vorbească despre cum se simte, despre lucrurile care îl macină și despre stările care îl acaparează. A vorbi despre sinucidere poate fi mai mult un strigăt de ajutor și o nevoie de atenție, decât intenția în sine.  Dacă vorbești cu cineva despre sentimentele sale și se pare că ar vrea să-și termine viața în curând, încearcă să-l menții în siguranță pe termen scurt. Cereți ajutorul un specialist imediat. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie