Cum poți controla un atac de panică

Atacurile de panică pot fi descrise ca fiind valuri bruște și intense de frică și anxietate. Adesea sunt copleșitoare și vin cu un pachet de simptome fizice și emoționale, astfel că mulți se pot confrunta cu dificultăți de respirație, transpirație abundentă, tremurături și bătăi de inimă puternice. Unii oameni vor experimenta, de asemenea, dureri în piept și un sentiment de detașare de realitate sau de ei înșiși. Iată câteva strategii pe care le puteți utiliza pentru a încerca să le opriți:

Respirați profund – hiperventilarea este un simptom al atacurilor de panică care pot crește frica, însă respirația profundă poate reduce simptomele de panică în timpul unui atac. Dacă sunteți capabil să vă controlați respirația, este mai puțin probabil să experimentați hiperventilarea care poate duce la alte simptome, cum ar fi atacul de panică în sine  sau chiar și mai rău. Concentrați-vă și trageți aer pe nas profund timp de 4 secunde, țineți o secundă,  apoi expirați încet pe gură. 

Acceptați faptul că vă confruntați cu un atac de panică – recunoscând acest lucru, mintea se va obișnui cu ideea că este doar o senzație temporară care va trece. Îndepărtați teama că s-ar putea să muriți sau că se apropie o fatalitate iminentă, ambele fiind simptome binecunoscute ale atacurilor de panică. 

Închideți ochii – având în vedere că cele mai multe atacuri de panică sunt rezultatul unui mediu copleșitor, pentru a reduce stimulii declanșatori, închideți ochii și concentrați-vă mai mult asupra respirației. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie