Cum arată viitorul produselor alternative de carne

În ultimul timp, tot mai multe produse de origine animală au început să aibă substituenți vegetali. Indiferent că vorbim de laptele creat în laborator cu ajutorul bacteriilor sau de proteinele care se găsesc numai în anumite alimente, întrebarea pe care mulți și-o pun face referire la modul în care specialiștii în nutriție ar putea imita produsele din carne. Încă din 1970, companiile au început să comercializeze alternative de carne, astfel că termenul de burger din soia sau fasole este bine cunoscut printre vegetarieni sau vegani.  

Cererea pentru alternativele de carne este în continuă creştere, pe fondul consumatorilor îngrijorați cu privire la starea de sănătate, bunăstarea animalelor şi mediul înconjurător. Specialiștii în domeniu încearcă să ofere un răspuns sigur ți să puncteze câteva repere clare în știința, psihologia și viitorul alternativelor la mâncarea noastră cea de toate zilele.

Doctorand în inginerie biomedicală la Universitatea Tufts din Massachusetts, SUA, Andrew Stout, explică modul în care cultivă carnea de laborator. Specialistul crede că o astfel de tehnologie a liniei celulare, care descompune carnea în celulele sale individuale, aduce un potențial masiv de a adăuga diferite arome, substanțe nutritive și chiar medicamente cărnii cultivate. Până în momentul de față, Singapore este singura țară din lume care a acordat o licență pentru vânzarea cărnii creată în laborator. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie