Mâncarea condimentată ajută la sănătatea inimii?

Ierburile și condimentele adaugă mai mult decât aromă mâncării. În plus, potrivit cercetărilor, s-a dovedit că acestea oferă potențiale beneficii pentru sănătatea ta. Un studiu a constatat că ierburile și condimentele pot ajuta la reducerea tensiunii arteriale la persoanele cu risc de boli de inimă, iar celălalt a legat suplimentele de condimente cu scăderea nivelului de colesterol la persoanele cu diabet de tip 2. 

Mulți oameni cred că alimentele picante cauzează dureri de stomac, însă cercetările au arătat cum capsaicina, un alcaloid care se găsește în diferite specii de ardei iute, poate crește de fapt fluxul sanguin către tractul gastrointestinal (GI) și poate proteja împotriva formării ulcerelor. Un alt studiu din 2006 a constatat că alcaloidul poate crește fluxul de sânge către mucoasa tractului gastrointestinal și îl poate proteja împotriva deteriorării.

Alimentele picante oferă multe beneficii pentru sănătate, cum ar fi accelerarea metabolismului și creșterea sănătății inimii, dar pot, de asemenea, agrava unele probleme de sănătate, cum ar fi arsurile la stomac. Dacă nu sunteți obișnuiți să mâncați alimente picante, începeți prin a mânca cantități mici și lucrați la consolidarea toleranței.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie