Două moduri creative de a folosi resturile alimentare

Resturile alimentare sunt o problemă serioasă, având în vedere că tot mai multe cantități de mâncare se irosesc în fiecare an. Acestea nu numai că epuizează multe dintre resursele noastre naturale, ci măresc și emisiile de gaze cu efect de seră ce contribuie la schimbările climatice. 

Din fericire, puteți împiedica risipa de alimente prin planificarea meselor în avans, cumpărarea doar a ceea ce aveți nevoie și practicarea depozitării adecvate a alimentelor. Folosirea resturilor alimentare în loc să le aruncați este un alt mod simplu de a reduce risipa, de a minimiza impactul asupra mediului și de a economisi bani. Iată câteva idei creative pentru a vă ajuta să consumați resturile de alimente.

Coji de pepene verde murat – pepenele verde este un tratament popular de vară, însă coaja este adesea aruncată în favoarea fructului dulce. Cu toate acestea, puteți pune cojile la murat pentru o gustare crocantă, satisfăcătoare. La fel ca murarea altor fructe și legume, fierbeți cojile într-un amestec de oțet, apă, zahăr și sare până se înmoaie, apoi le depozitați la frigider până când sunteți gata să le savurați. Dacă vă simțiți creativ, puteți adăuga alte condimente cum ar fi ghimbir, scorțișoară, boabe de piper sau cuișoare. 

Încercați să faceți bulion de oase – în loc să achiziționați suplimente scumpe de bulion de oase sau amestecuri sub formă de pulbere, vă puteți crea propriul bulion acasă salvând resturile de la masă. Pur și simplu adăugați oase prăjite într-o oală mare și umpleți-o cu apă până când oasele sunt complet scufundate. Puneți amestecul la foc mic, acoperiți-l și lăsați-l să se gătească 24-48 de ore. Strecurați bulionul folosind o sită de plasă și depozitați borcanele la frigider. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie