Dieta Leului: ce presupune și cum funcționează?

Dieta Leului este un regim alimentare despre care unele surse anecdotice susțin că vă poate ajuta să vă transformați viața și să vă îmbunătățiți sănătatea. Adepții acestei diete au raportat o mulțime de beneficii, inclusiv scăderea inflamației, îmbunătățirea stării de spirit și ameliorarea dureri de cap, insomnie și alergii. Cu toate acestea, alții au respins regimul alimentar ca fiind nedurabil, nesănătos și ineficient.

Dieta Leului elimină toate alimentele, cu excepția sării, a apei și a cărnii de la animalele rumegătoare. Pe lângă faptul că este bogată în grăsimi saturate, este nesustenabilă și poate duce la deficiențe nutriționale. Este un model alimentar pe bază de carne, care se concentrează pe eliminarea majorității ingredientelor pentru a identifica potențialele sensibilități alimentare.

Regimul alimentar a fost creat inițial de Mikhaila Peterson, un blogger care susține că a reușit să-și îmbunătățească stilul de viață, făcând aceste modificări în dieta sa. Potrivit site-ului, cei care urmează regimul alimentar au raportat îmbunătățiri ale nivelurilor de energie, sănătății mintale și simptomelor afecțiunilor digestive și autoimune. Este similar cu dieta Carnivore, care este un plan alimentar care vă permite să consumați numai produse de origine animală, cum ar fi carne, pește și pasăre. Cu toate acestea, Dieta Leului este și mai restrictivă, permițând doar alimente din anumite tipuri de animale, împreună cu apă și sare.

Potrivit susținătorilor, ar trebui să urmați planul până când simptomele potențialelor sensibilități alimentare se îmbunătățesc, urmând ca apoi să reintroduceți încet alimentele în dieta dumneavoastră.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie