Ce presupune un tonic pe bază de plante?

În mod tradițional, tonicul din plante este o substanță care stimulează starea de bine și oferă senzația de revigorare. Oamenii folosesc adesea substanțe tonice pe bază de plante pentru a trata probleme de sănătate specifice sau pur și simplu pentru a întări corpul și a sprijini starea generală de sănătate. Acest articol este o prezentare generală a unora dintre cele mai frecvente tipuri de substanțe tonice pe bază de plante și modul de utilizare corectă a acestora. 

Fiecare tonic pe bază de plante poate avea propriul set de instrucțiuni de utilizare, în funcție de tipul acestuia și de plantele din care este fabricat. În general, oamenii folosesc substanțe tonice o dată pe zi, deși este posibil să doriți să le folosiți mai des. Deși sunt folosite pentru a sprijini sănătatea generală, unele țintesc sisteme specifice corpului, cum ar fi sistemul imunitar, digestiv sau respirator. 

Iată o listă de plante pe care oamenii le folosesc adesea pentru a sprijini anumite sisteme ale corpului: pentru efectul antiinflamator – păducel, tei, sunătoare, urzică; pentru sprijin imunitar – astragal, ciuperci, reishi; pentru anxietate și ameliorarea stresului – muşeţel, balsam de lamaie, urzica, sunătoare; pentru sistemul digestiv – rădăcină de angelică, brusture, muşeţel, păpădie; pentru sistemului musculo-scheletic – coada-calului, urzică, ovăz; pentru sistemului respirator – astragal, lemn dulce, ciuperci reishi. 

Unul dintre cele mai frecvente beneficii ale substanțelor tonice pe bază de plante pe care oamenii îl raportează anecdotic este pierderea în greutate. Studiile științifice au descoperit că multe plante pot avea efecte benefice. Cu toate acestea, nu există suficiente dovezi pentru a spune dacă tonicele din plante pot ajuta la scăderea în greutate. Mai sunt necesare încă multe studii umane pentru a le înțelege efectele. Puteți  concepe propria tinctură tonică pe bază de plante acasă cu doar câteva ingrediente, cum ar fi ierburi și oțet.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie