Sportul ne poate influența ceea ce mâncăm și cât de mult?

Restricțiile împotriva pandemiei COVID-19 au făcut mai dificilă mișcarea în aer liber pentru unii oameni. De fapt, mulți dintre noi ne-am trezit practicând un stil de viață mai sedentar, câștigând greutate nedorită în ultimul an. Dar pe măsură ce restricțiile devin tot mai accesibile, o parte dintre noi am început să ne gândim cum să abordăm pierderea în greutate într-un mod sănătos și măsurat. 

Noile cercetări publicate în revista Nutrients pot face această sarcină mai ușoară. Studiul a examinat legătura dintre activitatea fizică și efectele acesteia asupra modului în care ne alimentăm. Descoperirile oferă o perspectivă interesantă asupra relației noastre cu fitness-ul și mâncarea, contribuind astfel la furnizarea unui program mai clar pentru persoanele care doresc să își schimbe stilul de viață. 

În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că exercițiile fizice oferă o creștere mai mare a cantităților de alimente pe care oamenii le consumă. Acest lucru se întâmplă imediat după antrenament și apoi 30 de minute mai târziu. De asemenea, au descoperit că exercițiile fizice au duc la o dorință mai mare de consum imediat după terminarea antrenamentului și la 30 de minute după aceea. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie