Ce trebuie să faci dacă spargi un termometru cu mercur?

Mercurul este un metal lichid cu proprietăți diferite de cele mai multe substanțe. Dacă se întâmplă acest lucru, nu trebuie să te panichezi, există soluții de termen scurt pentru a elimina orice pericol. Trebuie să aveți grijă însă să evitați împrăștierea mercurului sau lăsarea acestuia să se rostogolească într-un loc greu accesibil. 

Dacă există bucăți de sticlă sparte sau obiecte ascuțite, trebuie să le ridicați cu grijă și așezate pe un prosop de hârtie. Îndoiți-l și puneți-l într-un recipient cu fermoar. Pasul următor constă în localizarea mărgelelor împrăștiate de mercur. Folosiți o racletă sau carton pentru a le strânge la un loc, folosind mișcări lente de măturare pentru a împiedica mercurul să devină incontrolabil. Luați o lanternă, țineți-o la un unghi mic aproape de podea și verificați toată suprafața, astfel încât să nu omiteți nicio părticică. 

O altă modalitate de colectare a mărgelelor de mercur, pe care unii o consideră mai eficientă și mai la îndemână este utilizarea cremei de bărbierit. Puneți cremă deasupra unei pensule mici și „punctați” ușor zona afectată pentru a ridica mărgele mici, mai greu de văzut. 

Alternativ, utilizați bandă adezivă pentru a ridica orice fragmente mici de sticlă rămase. După curățare, așezați pensula sau banda adezivă într-un recipient cu fermoar dintr-un material sigur. Asigurați-vă că etichetați punga conform instrucțiunilor de sănătate.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie