Prunele uscate te ajuta sa ai o talie mai subtire

Pierderea în greutate este un lucru și menținerea kilogramelor este cu totul altul. Spre deosebire de alimentele care promit o scădere rapidă în greutate, băutura din prune uscate sau deshidratate prezintă un efect laxativ și îmbunătățește tranzitul intestinal. Mai mult decât atât, și poate cel mai important, aceste fructe ajută și la metabolizarea grăsimilor. 

Cercetătorii au descoperit că includerea prunelor uscate în dieta zilnică vă poate ajuta nu numai să vă subțiați talia, ci și să o și mențineți. Jo Harrold, profesor de psihologie experimentală la Universitatea din Liverpool din Marea Britanie, face lumină cu primele date care demonstrează atât scăderea în greutate, cât și efecte secundare negative la consumul de prune uscate ca parte a unei diete de menținere a greutății.

Pe termen lung, prunele pot fi benefice pentru persoanele care se află la un regim alimentar, prin faptul că reușesc să combată senzația de foame și reduc pofta anumitor alimente. Pe baza unui studiu, specialistul a descoperit membrii grupului care au mâncat prune uscate ca parte a unei diete sănătoase au slăbit cu 2 kg în greutate și au pierdut 2,5 cm din talie. 

Consumatorii de prune au suferit o scădere mai mare în greutate în ultimele patru săptămâni, iar după a opta săptămână, participanții s-au declarat mulțumiți. Mai mult, în ciuda dozelor mari de prune ingerate, acestea au fost tolerate fără a crea probleme la nivelul tranzitului digestiv. Alături de o dietă bogată în fructe și legume proaspete, produsele uscate pot oferi un plus util și convenabil.

Grăsimea abdominală este asociată cu posibilitatea apariției problemelor de inimă, rinichi, diabet și chiar unele tipuri de cancer. Unul dintre remediile care te pot ajuta să elimini grăsimea din această zonă este o băutură pe bază de prune uscate.                                                                                                                    

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie