Cum poți slăbi mâncând la ore fixe?

Potrivit Institutului Național de Sănătate, grăsimile din zona abdominală cresc riscul bolilor de inimă și diabetul de tip 2. Pentru a vă menține o viață sănătoasă, în primul rând, dar și pentru a obține forma dorită, puteți încerca un orar al meselor, care vă poate ajuta să scăpați de kilogramele în plus.

Această dietă are un plan alimentar destul de comercializat care implică consumul de porții mici la fiecare trei ore pe parcursul zilei. Respectând un orar alimentar, nu veți fi nevoit să renunțați la alimentele preferate și nici să vă angajați într-un program complet de exerciții fizice. 

Potrivit site-ului web al programului, pentru început, puteți scăpa de 10 kilograme în primele două săptămâni și apoi puteți pierde în greutate suplimentar în fiecare săptămână. Dieta este promovată ca fiind una care abordează atât aspectele fizice, cât și cele psihologice ale pierderii în greutate. De asemenea, multe persoane o recomandă ca fiind un „regim alimentar” suficient de ușor de urmat pentru a vă atinge obiectivele.

Cu toate acestea, fiecare program de slăbire ar trebui să includă un anumit tip de activitate fizică. Oamenii devin supraponderali atunci când mănâncă mai multe calorii decât pot arde zilnic, iar una dintre cauzele obezității este stilul de viață inactiv. Pentru rezultate pozitive pe termen lung, specialiștii în nutriție recomandă, alături de orice tip de regim alimentar, un program de exerciții fizice. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie