Beneficiile uleiului de palmier

Uleiul de palmier este un tip de ulei vegetal produs din fructul arborelui Elaeis Guineensis, un palmier originar din Africa. Este un produs utilizat în bucătărie și un ingredient des folosit în prepararea biscuiților. De asemenea, uleiul de palmier este un înlocuitori desăvârșit al untului, dar care se găsește și în compoziția unor produse precum săpun, șampon, machiaj și chiar biocombustibil. 

Cu toate acestea, metodele utilizate pentru a produce ulei de palmier sunt extrem de nesustenabile și fac ravagii asupra mediului din Asia de Sud-Est. Industria uleiului de palmier susține că această cultură joacă un rol semnificativ în sistemul alimentar și oferă locuri de muncă în țările în care este cultivată. 

În ceea ce privește beneficiile de sănătate oferite, uleiul de palmier este bogat în antioxidanți, dintre care unul este vitamina E. După cum se știe, această vitamină este esențială pentru menținerea sănătății sistemului imunitar. Studiile arată că o dietă bazată pe vitamina E poate reduce riscul de boli de inimă, anumite forme de cancer și degenerescența maculară legată de vârstă. 

Utilizarea uleiului de palmier a crescut exponențial în ultimele decenii. Este ascuns în multe produse și alimente datorită volumului mare de culturi și ale utilizărilor sale versatile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie