Efectele curative ale cimbrului

Cimbrul este o plantă medicinală și un condiment des folosit în gastronomie, însă poate fi folosit în tratarea și prevenirea multor afecțiuni. Mai mult decât atât, uleiul de cimbru stimulează sistemului imunitar și ajută la combaterea răcelii, gripei și bolilor infecțioase. În plus, mulți îl folosesc pe post de antiseptic urinar, datorită efectelor sale benefice pentru cistită și uretrită. 

Cimbrul este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și ar putea avea un viitor ca ingredient în combaterea acneei. Cercetătorii din Marea Britanie au testat efectele tincturilor de cimbru asupra acneei, astfel că într-un studiu constatările au fost impresionante. Acest preparat natural pe bază de plante medicinale a combătut cosurile mai bine decât au făcut-o produsele antiacnee, care includeau peroxidul de benzoil. 

Un studiu recent arată că extractul de cimbru îndepărtează țânțarii, iar pentru a obține cele mai bune rezultate în lupta cu dăunătorii, frecați frunzele de cimbru între mâini pentru a elibera uleiul esențial. O altă tehnică în crearea unui agent de respingere este amestecul făcut din patru picături de ulei de cimbru la fiecare linguriță de ulei de măsline. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie