Ce indică nivelul oxigenului din sânge

Cunoscut și sub numele de analiză a gazelor din sânge, testul nivelului de oxigen măsoară cantitatea de oxigen și dioxid de carbon din sânge. În timpul respirației, plămânii preiau inspiră oxigen și expiră dioxidul de carbon. Dacă există un dezechilibru la nivelul gazelor în sânge, acest lucru poate însemna că plămânii nu funcționează bine. 

Majoritatea copiilor și adulților nu trebuie să-și monitorizeze nivelul de oxigen din sânge. Medicii vor considera acest test o necesitate în momentul în care prezentați semne ale unei probleme, cum ar fi dificultăți de respirație sau dureri în piept. 

Cu toate acestea, multe persoane cu diferite afecțiuni, precum cei care suferă de astm, boli de inimă și boli pulmonare obstructive cronice, trebuie să își monitorizeze nivelul de oxigen din sânge. În aceste cazuri, monitorizarea nivelului de oxigen din sânge vă poate ajuta să determinați dacă tratamentele funcționează sau dacă acestea ar trebui ajustate. 

Obținerea unei probe de sânge dintr-o arteră este de obicei mai dureroasă decât obținerea dintr-o venă, un tip mai frecvent de procedură de testare a sângelui. Dacă rezultatele nivelului de oxigen din sânge nu sunt normale, acest lucru poate însemna că aveți un dezechilibru în nivelul acido-bazic, afecțiuni care pot deveni boli pulmonare sau renale. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie