Beneficiile obținute din uleiul de Borago

Acest tip de ulei este un extract obținut din semințele plantei Borago officinalis, apreciat pentru conținutul său ridicat de acid gamma linoleic (GLA). Potrivit cercetărilor, acest acid gras s-a dovedit folositor în următoarele utilizări: inflamaţie, acnee, dureri de sân, boala cardiovasculara, eczemă, menopauza, rozacee, inclusiv artrita reumatoidă (RA).

Totodată, există câteva informații mai puțin dovedite de medici despre utilizarea acestui tip de ulei pentru alte condiții care includ: oboseală suprarenală, producerea laptelui matern, diabet, epilepsie, sindromul premenstrual, sclerodermie.

După cum puteți observa la o primă căutare pe internet, suplimentele din ulei Borago sunt vândute pe scară largă online și în magazinele cu produse naturiste. Îl puteți găsi, de asemenea, în cremele de piele și alte produse de înfrumusețare. Din cauza faptului că nu s-au efectuat suficiente studii pentru a demonstra eficacitatea și siguranța uleiului Borago, este important să aveți mare grijă la modul și la cantitățile de utilizare. 

Cu toate acestea, efectele promise de uleiul Borago nu sunt complet concludente. Aveți grijă la utilizarea acestuia și discutați cu un medic sau farmacist înainte de administrare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie