Soluții eficiente pentru îndepărtarea roșeaței

Multe femei își doresc un ten ideal, lipsit de imperfecțiuni, însă adevărul este că majoritatea dintre noi se confruntă cu un anumit grad de roșeață facială, pete sau cu un grad ridicat de sensibilitate a pielii. În cel mai bun caz, roșeața feței poate fi enervantă, dar în cel mai rău caz, poate fi o indicație a problemelor de sănătate și o sursă de iritație, disconfort sau nesiguranță. 

La baza acestor afecțiuni ale pielii, există o mulțime de factori, de la stilul de viață, la produsele de îngrijire pe care le utilizați. Rozaceea, genetica, alergia la ingredientele de îngrijire a pielii, căldura, expunerea la soare, alcoolul, mâncarea picantă, acneea, uscăciunea sau exfolierea excesivă pot contribui la apariția roșeaței, spune Dendy Engelman, MD, dermatolog certificat la bord din New York, potrivit unui articol publicat în revista Good Housekeeping. 

Un prim pas pe care îl puteți face în soluționarea problemei este o vizită la cabinetul dermatologului. În acest fel, veți ști că ajungeți la rădăcina problemei în loc să tratați roșeața în mod arbitrar. 

Care sunt cele mai bune tratamente la domiciliu pentru roșeața feței? În primul rând, rămâneți la produse „blânde” care nu forțează funcția de barieră a pielii și evitați lucruri precum detergenții duri, alcoolul, retinoizii, alfa hidroxi acizii și peroxidul de benzoil până când roșeața dispare. Specialiștii recomandă creme hidratante cu ceramide și alte ingrediente liniștitoare care pot ajuta la reducerea iritației de la agresorii externi, cum ar fi frigul și frecare din cauza măștii de protecție. 

De asemenea, sunt recomandate uleiuri faciale delicate cu proprietăți antiinflamatorii care conțin bisabolol, un ingredient important care ajută la tratarea rozaceei. Un alt sfat important este acela de a fi precauți atunci încercați produse noi sau ingrediente active, deoarece acestea pot fi extrem de iritante. Crema sau gelul cu metronidazol este un pilon al tratamentului care are proprietăți antiinflamatorii și proprietăți antimicrobiene. Există, de asemenea, produse topice care ajută la diminuarea roșeaței prin restrângerea vaselor de sânge superficiale în piele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie