Metode prin care îți poți îndepărta semnele de naștere

Deși nu este recomandat, din punct de vedere medical, tratarea semnelor de naștere, dacă pielea ta prezintă un „defect” proeminent care te face să te simți mai puțin încrezător, îndepărtarea loc poate fi singura soluție. Unele semne de naștere se vor estompa singure, iar altele vor necesita opțiuni de tratament precum: terapia cu laser, anumite medicamente sau chiar intervenții chirurgicale.

Vă puteți confrunta și cu situația în care dermatologul să vă recomande îndepărtarea anumitor alunițe sau semne de naștere din motive medicale. Uneori, aceste metode chirurgicale pot lăsa o cicatrice. Majoritatea semnelor de naștere pot fi eliminate sau cel puțin făcute mai puțin vizibile. Oricine poate fi un candidat bun pentru îndepărtarea semnului de naștere, însă doar medicul dumneavoastră vă va ajuta să decideți ce opțiune de tratament este potrivită pentru situația respectivă.

După o intervenție chirurgicală, vă puteți confrunta cu unele efecte secundare, printre care simptome de infecție. În cazuri rare, medicamentele luate pentru a reduce a estompa semnele pot provoca reacții adverse, inclusiv: ritm cardiac încetinit, tuse, constipație, diaree sau probleme de somn. 

Semnele de naștere sunt frecvente la nou-născuți. Există două tipuri: pigmentate și vasculare. Majoritatea semnelor de naștere sunt inofensive și multe se estompează complet în timp, însă o parte dintre acestea sunt permanente și pot apărea chiar și la nivelul feței. Tratamentele pentru îndepărtarea semnelor de naștere sunt adesea cele mai eficiente atunci când au început în copilărie.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie