Poftele din timpul menstruației

Poftele și starea de foame continua dinaintea și din timpul menstruației au la bază motive legitime, dovedite științific. Un studiu din 2016 sugerează că modificările nivelurilor de hormoni estrogen și progesteron provoacă pofte pentru dulciuri sau pentru alimentele bogate în carbohidrați. 

Este posibil ca hormonii să nu fie singura forță din spatele dorinței de a mânca toate bunătățile din cămară. Consumul tuturor alimentelor vă poate ajuta, de asemenea, să combateți toate simțurile care însoțesc stadiul premenstrual al ciclului dumneavoastră. 

Alimentele cu un conținut ridicat de zahăr sau amidon contribuie la eliberarea hormonului serotonină, un produs chimic care stimulează sentimentele de fericire. Consumul compulsiv și pofta de mâncare înainte de această perioadă pot fi, de asemenea, semne ale tulburării disforice premenstruale (PMDD), care este o formă mai severă de sindrom premenstrual. 

Poftele apar, de obicei, cu aproximativ 7-10 zile înainte de începerea perioadei, odată cu alte simptome ale sindromului premenstrual, cum ar fi modificările obiceiurilor intestinale, dureri de cap, acnee și balonare. 

Acesta este momentul când organismul simte lipsa anumitor nutrienți, dar ast anu înseamnă că ar trebui să vă exagerați cu alimentația. Chiar și așa, dacă corpul imploră pentru ceva diferit, nu trebuie să te simți vinovată pentru că ai mâncat mai mult decât ai putea în mod normal. Acordarea de atenție corpului și nevoilor sale este esențială. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie