Obiceiuri matinale care te ajută să slăbești

Indiferent de obiectivele propuse pentru a elimina kilogramele în plus, pierderea în greutate se poate simți uneori imposibilă. Cu toate acestea, scăderea în greutate nu trebuie să implice o revizuire completă a dietei și a stilului de viață actual. De fapt, efectuarea câtorva mici modificări în rutina de dimineață vă poate ajuta ajungeți la forma mult dorită și să o mențineți. Iată câteva sfaturi pentru rutina de dimineață:

Mâncați un mic dejun bogat în proteine – cercetările arată că un mic dejun bogat în proteine poate ajuta la scăderea în greutate prin reducerea poftei, apetitului și secreției de grelină, „hormonul foamei” care este responsabil pentru creșterea poftei de mâncare. Ceea ce mâncați la micul dejun vă poate stabili cursul digestiv pe întreaga zi. Pentru a vă ajuta să începeți ziua liberă, luați în considerare sursele de proteine, cum ar fi ouăle, iaurtul grecesc, brânza de vaci, nucile și semințele de chia. 

Beți multă apă – creșterea aportului de apă a fost asociat cu o creștere a pierderii în greutate și a consumului de energie, precum și cu o scădere a poftei de mâncare. Începeți dimineața cu un pahar sau două de apă. Este o modalitate ușoară de a spori pierderea în greutate, deoarece apa poate ajuta la creșterea numărului de calorii arse de corp, timp de cel puțin 60 de minute. Într-un mic studiu, consumul de 500 ml de apă de a dus la o creștere cu 30% a ratei metabolice, în medie. 

Cântăriți-vă regulat – acest obicei practicat în fiecare dimineață poate fi o metodă eficientă pentru a crește motivația și a îmbunătăți autocontrolul. Mai multe studii au asociat cântărirea zilnică cu o scădere mai mare în greutate. De exemplu, un studiu realizat pe un grup format din 47 de persoane a constatat că cei care se cântăreau zilnic au pierdut cu aproximativ 6 kilograme mai mult în șase luni decât cei care se cântăreau mai rar. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie