Avocado ajută la atenuarea simptomelor provocate de gută?

Modificările stilului de viață, cum ar fi respectarea unei diete sănătoase, este esențială în gestionarea gutei. Potrivit specialiștilor, numeroasele beneficii oferite de avocado pot ajuta la prevenirea atacurilor de gută și la stimularea sănătății generale. 

Guta este o afecțiune inflamatorie a artritei care provoacă durere, umflături și rigiditatea articulațiilor. Această afecțiune poate fi rezultatul nivelurilor ridicate de acid uric din sânge, cunoscute sub numele de hiperuricemie. Deși nu există un remediu, o dietă pe bază de alimente cu conținut scăzut de purină poate ajuta la controlul gutei.

Un studiu din 2017 a constatat că bărbații care au urmat o dietă bogată în fructe, legume, leguminoase, lactate cu conținut scăzut de grăsimi și cereale integrale au redus riscul de apariție. Limitarea consumului de alimente cum ar fi carnea roșie, prăjiturile, cerealele rafinate și dulciurile au contribuit, de asemenea, la scăderea riscului de gută. 

Avocado este un plus benefic pentru orice dietă sănătoasă, inclusiv una care poate ajuta la gestionarea acestei afecțiuni. Sunt în mod natural sărace în purine și conțin cantități mari de antioxidanți, vitamine și minerale. O revizuire din 2016 menționează că alimentele bogate în antioxidanți pot îmbunătăți simptomele gutei prin reducerea inflamației și combaterea radicalilor liberi din corpul dumneavoastră.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie