Ce beneficii poți obține din clorofilă

Clorofila joacă un rol important în creșterea și dezvoltarea plantelor. Are un conținut bogat de vitamine, antioxidanți și proprietăți terapeutice care pot ajuta organismul. Puteți obține clorofilă fie din plante, fie din suplimente, deși suplimentele pot fi mai eficiente având în vedere că pigmentul de culoare verde nu poate supraviețui digestiei suficient de mult timp pentru absorbție. 

Suplimentele cu clorofilă sunt de fapt clorofilină, care conține cupru în loc de magneziu. Din fericire, clorofilina are proprietăți similare cu clorofila. Când cumpărați suplimente de clorofilă, este posibil să observați că beneficiile comercializate sunt: stimularea sistemul imunitar, eliminarea ciupercilor din organism, detoxifierea sângelui, curățarea intestinelor, eliminarea mirosurilor, protejează corpul împotriva cancerului. 

Cu toate acestea, rezultatele cercetărilor sunt împărțite cu privire la faptul dacă clorofila are într-adevăr aceste aceste beneficii pentru sănătate. Pentru a oferi un răspuns sigur, sunt necesare studii mai mari și mai riguroase de evaluare.

Deși clorofila și clorofilina nu sunt considerate substanțe toxice, există câteva efecte secundare posibile care pot include: probleme digestive, diaree și tulburări la nivelul tractului care pot fi confundate cu sângerări gastro-intestinale, mâncărimi sau arsuri.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie