Unele practici utilizează vanilia ca afrodisiac sau pentru ameliorarea durerilor de gleznă

Extractul natural de vanilie este fabricat din păstăile plantei cu același nume care se găsește în mod obișnuit în zonele tropicale ale lumii și este utilizat pe scară largă pentru a da aromă alimentelor și băuturilor. Este, de asemenea, utilizat în medicamente și parfumuri. 

Vanilia este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, deoarece procesele de recoltare presupun o muncă destul de intensă. Florile plantelor de vanilie sunt polenizate manual, iar păstăile de fasole sunt coapte, uscate și condiționate pentru a-și crea distinctivă. 

Extractul de vanilie pură presupune costuri mai mari de achiziție și puțini sunt cei care preferă vanilia sintetică, fabricată din pastă de lemn și gudron de cărbune. Chiar dacă vanilia sintetică este mai puțin costisitoare, nu oferă atât de multe beneficii pentru sănătate precum vanilia naturală. 

Practici tradiționale din întreaga lume folosesc vanilia pentru o serie de utilizări terapeutice, inclusiv ca afrodisiac sau pentru ameliorarea durerilor de gleznă. Studiile au arătat că atât aroma, cât și aroma vaniliei pot oferi unele beneficii pentru sănătate printre care: oferă efecte calmante, ajută la reglarea consumului de zahăr, ameliorează durerile de dinți, ajută la nutriție. 

Unele extracte de vanilie, atât naturale, cât și sintetice, pot conține, de asemenea, zahăr adăugat. Verificați întotdeauna etichetele produselor pe marca specifică pe care ați ales-o pentru a înțelege ce mâncați. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie