Topul alimentelor care accelerează îmbătrânirea

Sintagma „tu ești ceea ce mănânci” se aplică aproape tot timpul, indiferent dacă vorbim despre sănătatea inimii, de grosimea taliei sau de aspectul pielii. De aceea, nutriționiștii subliniază importanța obținerii nutrienților, vitaminelor și mineralelor recomandate pentru o sănătate generală mai bună și o longevitate extinsă. Potrivit studiilor, există o varietate de alimente pe care ar trebui să le evităm, deoarece pot declanșa inflamații și pot accelera procesul de îmbătrânire. 

Lactatele: pot provoca reacții cutanate, cum ar fi eczeme sau psoriazis, mâncărimi, pete solzoase la nivelul pielii care se pot umfla și înroșii. În mod surprinzător, medicii susțin că atunci când eliminăm lactatele din alimentația zilnică, pielea se îmbunătățește. 

Proteinele bogate în grăsimi – baconul și cârnații, chiar dacă reprezintă elemente de bază într-un mic dejun sățios, sunt foarte bogate în grăsimi saturate și au urme de grăsimi trans, explică Paul Salter, consultant în nutriție sportivă. Prin consumul acestor alimente, colesterolul și lipidele din sânge sunt afectate negativ, contribuind la creșterea în greutate, lucru important pentru sănătatea corpului și a pielii. Proteinele bogate în grasimi necesită timp, energie și resurse semnificative pentru a fi digerate și absorbite corespunzător.

Alimentele super sărate –  specialiștii ne îndeamnă să consumăm sare cu moderație, deoarece are un impact negativ asupra corpului, în special asupra pielii. După ce ați mâncat o cină bogată în sodiu, a doua zi dimineața vă veți trezi umflați, deoarece o supradoză de sare alimentează retenția de apă. 

De aceea, este recomandat să vă îndepărtați de alimentele bogate în prea multă sare, mai ales înainte de culcare. Dacă nu puteți renunța la acest obicei, obișnuiți-vă să beți multă apă pentru a anula daunele resimțite în dimineața următoare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie