Cauzele căderii excesive a părului în sezonul rece

Odată cu venirea iernii, ați putea fi surprinși să vedeți mai multe fire de păr căzute în duș decât în mod normal. Așa cum pielea suferă modificări din cauza ciclicității anotimpurilor, la fel și căderea părului poate fi influențată de aceste schimbări. 

Motivul acestei căderi excesivă a părului în sezonul rece este dat de aerul uscat din exterior care absoarbe toată umezeala de pe scalp, lăsându-l uscat, ceea ce duce la un păr mai puțin hidratat și care are ca rezultat deteriorarea, ruperea și căderea firelor. De asemenea, trebuie să rețineți că un scalp uscat provoacă mătreață care, la rândul său, provoacă mâncărimi insuportabile de cele mai multe ori. Iată câteva remedii care pot împiedica căderea părului în timpul sezonului rece:

Masaje cu ulei – pe lângă faptul că sunt extrem de relaxante, masajele cu ulei sunt o modalitate excelentă de a preveni căderea părului în timpul iernii. Uleiurile precum obținut din migdale sau măsline sunt excelente pentru sănătatea părului deoarece oferă scalpului vitaminele și acizii grași necesari pentru o hidratare corespunzătoare.

Luați-vă aportul zilnic de vitamine – acestea poate face minuni, oferind părului textura puternică pentru a lupta împotriva aerului rece și arid al iernii. Consumați alimente bogate în minerale și în vitaminele A și C. 

Utilizați măștile de hidratare – este modalitatea perfectă de a menține părul hidratat, sănătos și voluminos. Aplicându-le regulat, vă puteți proteja părul și îi puteți oferi, în același timp, o textură luminoasă, ferindu-l de condițiile vitrege ale iernii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie