Beneficiile uleiului esențial de eucalipt

Eucaliptul este originar din Australia, însă se cultivă în toată lumea pentru proprietățile lor medicinale. Frunzele sunt uscate, zdrobite și distilate pentru a elibera uleiul esențial. După extracție, acesta trebuie diluat înainte de a putea fi folosit ca medicament. 

Uleiul de eucalipt poate avea mai multe beneficii pentru sănătate. De mulți ani, acesta a fost folosit pentru ameliorarea tusei, pentru dezinfectarea rănilor și pentru combaterea simptomelor herpesului. Uleiul de eucalipt nu numai că poate reduce simptomele unei tuse, ci poate reduce și mucusul din piept. Inhalarea vaporilor obținuți cu uleiul esențial poate slăbi mucusul, astfel încât, să nu simțiți epuizarea.

Mai mult decât atât, aborigenii au folosit frunzele de eucalipt pentru a trata rănile și a preveni infecția. Chiar și astăzi, uleiul diluat este aplicat pe piele pentru a combate inflamația și a spori vindecarea. Puteți achiziționa creme sau unguente care conțin ulei de eucalipt. Aceste produse pot fi utilizate pentru arsuri minore sau alte răni care pot fi tratate acasă. 

Totodată, proprietățile antiinflamatorii ale eucaliptului pot reduce simptomele herpesului și accelera procesul de vindecare. Puteți cumpăra balsamuri și unguente fără prescripție medicală, care utilizează un amestec de uleiuri esențiale, inclusiv eucalipt, ca parte a listei lor de ingrediente active. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie