Ceaiul de ceapă ajută la îmbunătățirea imunității

Când vine vorba de surse de creștere a imunității, turmericul, busuiocul și ghimbirul sunt câteva ingrediente comune despre care toată lumea vorbește, însă nu mulți cunosc beneficiile impresionante ale cepei. Mai mult decât atât, ceaiul de ceapă este una dintre cele mai eficiente băuturi care vă protejează de tuse, frisoane și chiar de hipertensiune. 

Ceapa este un aliment nelipsit din orice bucătărie, dar care a fost utilizat de secole pentru beneficiile sale în diferite scopuri. Iată ce trebuie să faci:

Adăugați două căni de apă într-o cratiță și lăsați să fiarbă 2-4 minute la foc mic. Adăugați apoi o ceapă tocată în apa clocotită, iar după două minute adăugați 2-3 căței de usturoi zdrobiți. Puteți aroma amestecul cu câteva bucăți mici de frunze de dafin și niște cuișoare. Lăsați amestecul să fiarbă încă zece minute și veți observa că apa își va schimba culoarea în maro închis. După ce se răcește puțin, puteți da gust ceaiului adăugând miere sau îndulcitori. Consumul unei cești zilnice dimineața vă oferă prospețimea și energia de care aveți nevoie. 

Potrivit cercetătorilor publicate în revista Journal of European Clinical Nutrition, ceapa conține quercetină, un element care ajută la stimularea activității antioxidanților din sânge. De asemenea, este apreciată și pentru conținutul bogat în vitamina C care protejează organismul împotriva bacteriilor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie