Cât de des ar trebui să ne urmăm instinctul?

Corpul tău îți oferă indicii atunci când te confrunți cu o decizie importantă. Există multe simptome vizibile și evidente pe care le simțim în situații incomode, iar reacția corpului este adesea acel ceva pe care încercăm să-l ascundem, ca de exemplu atunci când ne înroșim sau tremurăm.

Atunci când trebuie să luați orice decizie importantă, ideal este să vă acordați întotdeauna un minut pentru a vă asculta busola interioară. Dacă îți auzi vocea spunând da în timp ce înăuntru țipi în tăcere că nu, cel mai bine ar fi să respiri și să faci o pauză înainte de a da un răspuns nesigur. Mintea noastră intuitivă este mai rapidă, mai complexă și mai îmbibată de inteligență emoțională decât partea noastră conștientă. 

Liderii ar trebui să-și asculte intuiția în fiecare zi, dar cu precauție, spune Hortense le Gentil, autorul cărții Connecting Your True Self. Acesta ne îndeamnă să permitem părții emoționale a creierului să intervină atunci când luăm decizii axate pe viitor pentru a găsi un echilibru. „Când luați o decizie numai pe baza analizei, nu puteți vedea viitorul, sunteți blocați în acest moment”, a mai adăugat acesta. 

Intuiția ne permite să prezicem viitorul și este o piesă importantă pentru a rămâne aliniat cu ceilalți din jur. Este esențial să punem întrebări altora pe baza intestinului nostru, deoarece acestea ne pot ajuta să consolidăm sentimentele interioare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie