Care sunt fructele cu cel mai mare conținut de zahăr

Se știe că fructele sunt cele mai bune și sănătoase alimente, bogate în fibre și alți nutrienți de care organismul are nevoie. Însă cele mai multe conțin și zahăr, unele mai multe decât altele. De exemplu, un singur mango conține 45 de grame de zahăr, o cantitate mare pentru un fruct, dar care nu va schimba greutatea corporală. Un alt exemplu este mărul care, deși este mai mic în calorii decât o banană de mărime medie, are de fapt aproximativ cinci grame mai mult zahăr. 

Strugurii se clasează, de asemenea, în topul listei cu aproximativ 23 de grame de zahăr dintr-o ceașcă de boabe. Nu uitați că strugurii sunt un tratament răcoritor de vară. Aportul de zahăr din fructe de cireș este extrem de ridicat. O cană de cireșe conține 18 grame de zahăr și se recomandă măsurarea porției dorite înainte de a le consuma.

Perele ambalează o cantitate decentă de zahăr, astfel că un fruct de mărime medie oferă aproximativ 17 grame de zahăr. Dacă nu doriți să mâncați totul, rezumați-vă la doar câteva felii și păstrați restul pentru mai târziu. 

Nu uitați de pepenele verde, care, pe lângă un aport mare de apă și electroliți precum potasiul, oferă și o cantitate moderată de zahăr. Corpul tău are nevoie de mulți electroliți atunci când faci mișcare și transpiri. Pentru a vă menține aportul de zahăr scăzut, trebuie să vă bucurați de o felie sau două cel mult. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie