Migrenele pot provoca dureri la nivelul dintilor

Migrenele cauzeaza adesea dureri intense in una sau mai multe parti ale capului, inclusiv in jurul scalpului, in spatele ochilor si obrajilor, dar si la nivelul urechii si al maxilarului. Este mai putin frecvent ca o migrena sa afecteze zone din mijlocul fetei, insa unele persoane se confrunta cu dureri mari la nivelul dintilor drept rezultat. 

Termenul medical pentru aceasta afectiune este durerea neurovasculara sau orofaciala si, desi expertii nu au descoperit  cauza exacta a migrenei, suspecteaza ca acestea sunt cauzate de o activitate anormala a creierului care interfereaza cu functia vaselor de sange, a subtantelor chimice si a semnelor nervoase, iar durerea care rezulta poate iradia efectiv in dinti.

Desi nu exista niciun test pentru a determina daca durerea de la nivelul maxilarului este rezultatul atacului de migrena, este posibil sa se puna un diagnostic prin identificarea unui tipar care vine impreuna cu alte simptome. 

Crizele de migrena sunt dureri de cap intense, care sunt transmise in mai multe parti ale coprului si fetei. De asemenea, migrena poate fi episodica sau cronica si adesea este insotita de simptome precum greata si sensibilitatea la lumina. Uneori, senzatia de durere poate afecta partea mijlocie a fetei, radianta in dinti. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie