Ce cantitate de zahar se regaseste in bere?

Berea este o bautura facuta din cereale, condimente, drojdie ai apa. Orzul si graul sunt cele mai utilizate cereale, in timp ce hameiul serveste ca principal condiment aromatizant. Desi zaharul nu este inclus in procesul de preparare al berii, acesta apare de pe urma procesului de germinare a boabelor. 

Pe masura ce drojdia fermenteaza mustul, continutul sau de zahar scade in timp ce continutul de alcool creste, influentand la randul sau densitatea bauturii. Prin urmare, berea are o densitate initiala si una finala, iar diferenta dintre cele doua indica cantitatea de zahar care a fost transformata in alcool. 

Continutul de zahar din bere este format dintr-un procent de 80% zaharuri fermentabile si 20% oligozaharide. Drojdia nu poate digera oligozaharidele, dar nici organismul. Astfel, continutul final de zahar al berii poate ramane destul de scazut. Cu toate acestea, producatorii de bere pot include in retele proprii alte ingrediente care contin zahar, cum ar fi miere sau sirop de porumb, pentru a obtine o aroma distinctiva. 

Totusi, este de retinut faptul ca bauturile alcoolice pot reduce nivelul zaharului din sange. In plus, pentru a evita efectele negative asupra sanatatii, este indicat consumul de alcool cu moderatie, adica nu mai mult de doua beri pe zi, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie