Trucuri utile pentru a pierde in greutate

Acumularea kilogramelor in plus poate fi rezultatul modificarilor dietetice si ale stilului de viata, a unui program de somn haotic, niveluri ridicate de stres si obiceiuri alimentare nesanatoase. Totusi, efectuarea catorva modificari simple in rutina zilnica va poate ajuta sa pierdeti pana la 30 de kilograme in timp ce va imbunatatiti sanatatea. 

Reducerea aportului de calorii, reducerea alimentelor procesate, consumul de mai multe proteine si fibre si consumul unei cantitati mari de apa pe parcursul zilei poate fi inceputul unei diete sanatoase care va duce treptat la pierderea in greutate. 

Pe langa diete si exercitii fizice, reducerea nivelului de stres, somnul din abundenta, mancatul mai lent, evitarea regimurilor restrictive va pot ajuta sa slabiti repede si sanatos. Iata cateva sfaturi:

Evita obiceiurile alimentare nesanatoase si regimurile prea restrictive deoarece pot alimenta foamea si pofta, ducand ulterior la consumul excesiv.

Mananca incet. Unele studii sugereaza ca mestecarea lenta poate reduce aportul de calorii si dimensiunea mesei, ceea ce ar putea spori pierderea in greutate.

Dormi din plin. Studiile arata ca privarea de somn este legata de un risc mai mare de crestere in greutate, iar imbunatatirea calitatii si a duratei somnului creste probabilitatea de a pierde kilograme cu succes.

Cantareste-te regulat. Cercetarile arata ca tinerea evidentei si pastrarea unui jurnal alimentar pentru a  monitoriza aportul de calorii pot contribui la in greutate greutatii in timp.

Reduceti nivelul de stres. Cresterea nivelului de stres este legata de un risc mai mare de crestere in greutate si poate contribui la probleme precum alimentatia emotionala. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie