Cum isi pot imbunatati parintii obositi somnul

Pentru majoritatea parintilor la inceput de drum, cresterea copiilor nu este un lucru usor, iar lipsa somnului face, adesea, acest lucru si mai dificil. In medie, parintii care au bebelusi de pana la un an, prind doar patru ore si 44 de minute de somn pe noapte, ceea ce poate face ca gestionarea zilei urmatoare sa fie o sarcina imposibila. 

Mai multi experti au impartasit cele mai utile sfaturi despre copii si somn. In primul rand, acestia recomanda elaborarea unei rutine ce trebuie respectata, aceasta fiind cheia stabilirii unor obiceiuri bune de somn. Sugarii si copiii care sunt suprasolicitati au mai multe dificultati in a adormi si de a ramane adormiti. Ideal ar fi sa duceti bebelusii in pat inainte de a se obosi prea tare. Puneti copilul in patutul lor inainte de a adormi, pentru ca acest lucru il invata pe copil sa adoarma singur si sa nu se mai bazeze pe un adult pentru a ajuta.

Somnurile coerente, programate in mod regulat, sunt extrem de necesare in aceasta perioada haotica. Dupa cum se spune, somnul naste somn, iar un copil care este bine odihnit reprezinta pentru tine un somn mai bun decat un copil care este suprasolicitat. 

Specialistii asigura ca un somn de buna calitate are ca rezultat un copil bine odihnit, iar pentru a-i oferi copilului acest lucru, trebuie sa evitati dormitul in carucior sau in deplasari. Bineinteles, in timpul in care faceti comisioane, bebelusul poate adormi inevitabil in scaunul auto, dar ar trebui mutat in patutul lor imediat ce ajungeti acasa, pentru ca somnul ar trebui sa fie o prioritate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie