Unde dispare grasimea atunci cand slabesti?

Obezitatea este una dintre problemele majore de sanatate publica la nivel mondial, iar multi dintre cei care sufera de aceasta afectiune cauta diferite modalitati care sa-i ajute sa scape de kilograme. Chiar si asa, exista o mare confuzie in ceea ce priveste procesul de pierdere in greutate, in care multi se intreaba unde dispare surplusul de grasime. 

In timp, un deficit caloric constant elibereaza grasimea din celulele adipoase, dupa care este transformata in energie pentru a alimenta corpul. Pe masura ce acest proces continua, depozitele de grasime corporala sunt reduse, ducand la modificari ale compozitiei corpului.

Acesta este modul in care organismul stocheaza energia pentru nevoile viitoare, insa pe o perioada indelungata, acest exces de energie are ca rezultat un surplus de grasime care poate afecta forma si sanatatea corpului. Pentru a promova pierderea in greutate, trebuie sa existe un echilibru in ceea ce priveste caloriile arse in raport cu cele consumate. 

Prin mentinerea unui deficit caloric consistent, grasimile sunt eliberate din celulele adipoase si in energie prin intermediul celulelor numite mitocondrii, unde surplusul grasime este descompus printr-o serie de procese. 

De asemenea, dietele si exercițiile fizice servesc ca principalii factori care contribuie la pierderea in greutate. O dieta hranitoare care asigura un deficit caloric adecvat combinat cu exercitii fizice suficiente este reteta perfecta pentru pierderea durabila a kilogramelor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie