Ginsengul este planta medicinala care iti ofera energia si concentrarea de care ai nevoie

In ultima vreme, factorii de stres si-au lasat amprenta in actiunile de zi cu zi, astfel ca programele agitate ii fac pe unii sa caute diferite modalitati de a se mentine energici si atenti in sarcinile pe care le au de facut. 

Somnul suficient, consumul unei diete bogate in nutrienti, mentinerea unei greutati corporale sanatoase si practicarea ingrijirii de sine sunt cei mai importanti factori pentru o stare de bine, insa pentru unele persoane care nu resesc sa fac acest lucru, unele suplimente, inclusiv cele pe baza de plante, s-au dovedit a fi un ajutor substantial in a spori energia si sanatatea cognitiva. 

Ginsengul este un supliment popular bine cunoscut pentru proprietatile sale de stimulare a energiei. De asemenea, studiile au demonstrat ca poate stimula functia creierului. Planta are un continut bogat in ginsenozide, eleuterozide si ciwujianozide, despre care se crede ca ofera ginsengului efectele sale de imbunatatire a performanței si a energiei. In plus, rezultatele unor cercetari au aratat ca planta imbunatateste performanta fizica a persoanelor sedentare si ofera proprietati care sa atenueze oboseala.

Fie ca este consumat ca atare, sub forma de pulbere, capsule sau ceai, ginsengul isi dezvaluie rapid proprietatile unice, printre care se numara si reducerea inflamatiilor. Cercetatorii sugereaza ca ginsenozidele pot fi responsabile pentru directionarea cailor din sistemul imunitar care ar putea reduce inflamatia. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>

Termeni si conditii | Politica Cookie